Helpotusta iho-ongelmiin voit hakea ihon säännöllisestä kotihoidosta, jonka tukena kosmetologilla käynti toimii. Monet luulevat ihotyyppiään vääräksi, mikä johtaa myös vääriin tuotevalintoihin. Kosmetologi auttaa ihotyypin selvittämisessä, sekä oikeiden tuotteiden valitsemisessa. Samalla säästät myös rahaa ja vältyt turhilta ostokokeiluilta. Kun oikea ihotyyppi on selvillä ja saat oikeat kotihoitotuotteet, ihon kotihoito on helppoa. Luonnonkosmetiikkavalikoima tarjoaa erinomaisia tuotevaihtoehtoja jokaiselle. Näillä asiantuntijan vinkeillä olet askeleen lähempänä kuulaampaa, kirkkaampaa ja kauniimpaa ihoa.

1. Tunnetko ihotyyppisi vai onko sinulla väärää tietoa?
Kaikki lähtee siitä, että tunnet oman ihotyyppisi. Näin pystyt valitsemaan juuri oikeat tuotteet ihosi hoitoon, etkä mene ojasta allikkoon. Moni luulee ihotyyppiään vääräksi, sillä monesti esimerkiksi pintakuivaa ihoa luullaan rasvaiseksi. Tällöin myös tuotevalinnat eivät ole omalle ihotyypille sopivia, ja väärät, omalle ihotyypille sopimattomat tuotevalinnat voivat johtaa siihen, ettei iho ole hyvässä kunnossa.
     Jos et ole varma, millainen oma ihotyyppisi on, käänny kosmetologin puoleen. Kosmetologi auttaa sinua myös oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa ja näin saat varmasti sellaiset tuotteet, jotka sopivat sinun ihollesi.

Kosmetologilla käynti tukee ihon kotihoitoa.

2. Säännöllinen hoitaminen – perusasia, joka toimii
Jokaisessa kauneuslehdessä ja blogissa kerrotaan tämä sama asia, mitä ei voi kuitenkaan olla korostamatta. Monesti käy niin, että säännöllisestä ihonhoidosta ei pidetä kiinni, vaikka se olisi tärkeää, jotta iho pysyisi hyvässä kunnossa. Mieti siis, hoidatko ihoasi tarpeeksi säännöllisesti.
     Kun tiedät oman ihotyyppisi, pystyt oikein valituilla tuotteilla hoitamaan ihoasi kotona. Ihon puhdistaminen aamuin illoin on avainasemassa. Kosteuta ja kuori ihoa säännöllisesti ihotyypillesi sopivilla tuotteilla. Myös monista naamioista on apua paremman ihon saavuttamiseen.

3. Tutustu luonnonkosmetiikkatuotteisiin
Käyttäessäsi luonnonkosmetiikkaa vältyt altistumasta suurelle määrälle synteettisiä kemikaaleja.
     Minnanhoitolassa käytetään hoidoissa ja myydään kotihoitotuotteiksi Ekopharma luonnonkosmetiikkaa. Ekopharman tuotteet ovat Fi-Natura-sertifioitua kosmetiikkaa ja ne eivät sisällä esimerkiksi synteettisiä hajusteita, väriaineita, stabilointiaineita tai kemiallisia UV-suodattimia, eikä synteettisiä säilöntäaineita tai parabeeneja.
     Ekopharma on luonnonkosmetiikka-alan pioneereja. Luonnonkosmetiikkavalikoimasta löytyy varmasti kaikille ihotyypeille sopivia tuotteita.

4. Kosmetologilla käynti tukee ihon kotihoitoa
Moni miettii, miksi käydä kosmetologilla, jos ihoa voi hoitaa kotonakin. Kosmetologin hoidot neljännesvuosittain täydentävät kotihoitoa. Samalla on hyvä käydä näyttämässä ihoaan asiantuntijalla. Iho muuttuu vuodenaikojen mukaan. Lisäksi moni luulee ihotyyppiään vääräksi. Esimerkiksi tosi usein asiakas luulee ihonsa olevan rasvainen, vaikka se on todellisuudessa pintakuiva. Muutama näppy tai mustapää ei tee ihosta vielä rasvaista. Eli on hyvä käydä saamassa ja päivittämässä sopivat hoito-ohjeet kotiin.