Tervetuloa

Toivottaa SKY-kosmetologi ja hieroja Minna Nevala-Hannula.

Lisää minusta

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 1988. Valmistumiseni jälkeen työskentelin kauneushoitolassa Lahdessa.
Minulla oli Lahdessa myös kauneushoitola vuokralla.
 

Olen ollut hoitolayrittäjänä Espoossa vuodesta 2001 lähtien. Ensin Muuralassa ja nyttemmin Kaupunginkalliossa, lähellä Espoon keskusta. Minulla on myös terveydenhuoltoalalta perushoitajan tutkinto ja työkokemusta.
Tämä tuo hoitotyöhöni laajaa näkemystä.
 

Erityisosaamistani on kasvohoitoon kuuluva kasvohieronta, johon haluan hoidoissani panostaa. Kauneushoitolassani hoitovalikoima on laaja kattaen erilaiset kasvohoidot, ihonpuhdistuksen, ihon mikroneulauksen, kemiallisen kuorinnan, mikrohionnan, jalka- ja käsihoidot. Vartalohoidoista valikoimaani kuuluvat kokonaisvaltaisesti hoitava aromaterapia, lämminkivihieronta ja klassinen hieronta. Yksi suosituimmista hoidoistani on rentouttava intialainen päänhieronta, se sopii erinomaisesti stressaavaa ajatustyötä tekeville.
 

Kauneushoitolassa käynti on ihon terveydenhoitoa ja oman hyvinvoinnin lisäämistä.
Voit tulla hoidettavakseni juuri sellaisena, kuin olet.

Avoinna

Hoitoaikojen varaaminen puhelimitse ma-pe klo 10-19. Hoitoajat ma-la sopimuksen mukaan.

Ethän epäröi kysyä hoitoaikaa sähköpostitse. Vastaan pääsääntöisesti nopeasti. Voit tiedustella hoitoaikoja myös illalla ja viikonloppuisin. Ole hyvä ja kerro sähköpostissa varmuudeksi myös puhelinnumerosi.

Pysäköinti

Omalla autolla tuleville: Kiinteistölle tultuasi oikealle jäävän roska-/autokatoksen jälkeen kaarra jyrkästi oikealle ja aja pihatietä ylös asti mäen päälle, jossa on asiakaspysäköintipaikka sisääntulon vieressä.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteen löydät tästä[.]