Tänä vuonna ei perinteisiä pikkujouluja suositella vietettäväksi. Mitä jos viettäisitkin hemmottelupikkujoulun kotona ihan itseksesi.

Tässä muutamia vinkkejä hemmotteluiltaan.

1. Ota lämmin jalkakylpy ja laita kylpyveteen merisuolaa tai jalkakylpynestettä. Lue samalla hyvää kirjaa tai lehteä. Pidä kylpyaika kuitenkin maksimissaan 10 minuutissa. Raspaa jalat varovasti. Leikkaa varpaankynnet ja viilaa tasaiseksi. Lakkaa kynnet ja hiero lopuksi pehmentävää jalkavoidetta.

2. Tee itsellesi myös kotimanikyyri. Viilaa kynnet käyttäen lasiviilaa, jolla voit viilata kynttä edestakaisin. Hiekkapaperiviilalla viilaa aina kynnen sivuista keskelle yhdensuuntaisin vedoin, jotta kynsilevyt eivät irtoa toisistaan. Pehmitä kynsinauhat kynsinauhavoiteella tai paksulla käsivoiteella. Lopuksi lakkaa kynnet vaikka jouluisen punaisiksi.

3. Kasvojen pikafreesaus. Puhdista kasvosi sopivalla puhdistustuotteella. Ethän unohda kasvovettä. Kuori ihosi hellävaraisella kuorinta-aineella ja lopuksi levitä kasvoillesi naamio, silmänympärysvoide ja yövoide. Tämän jälkeen voit nauttia lasillisen jotain hyvää juomaa.