Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla. Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.

Lahjakortin voit käydä ostamassa hoitolastani ennalta sovittuna ajankohtana. Vaihtoehtoisesti voin lähettää lahjakortin postikuluitta myös suoraan kotiisi tai sähköpostiin sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tililläni.
Ota siis yhteyttä soittaen puh 040 5929405 tai sähköpostitse minna@minnanhoitola.fi niin sovitaan yhdessä sopivin toimitustapa.

Aikuisen naisen kasvohoito

€ 91,00

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen ja syväpuhdistuksen (asiakkaan toiveen mukaan joko perinteisesti käsin tai ultraäänellä), kasvo-ja decolletehieronnan, silmähauteet, naamion ja voiteen.

Suosittelen tätä kasvohoitoa ihan jokaiselle aikuiselle peruskasvohoidoksi. Hoito sekä puhdistaa, että kosteuttaa kasvojesi ihon. Varaa aika tähän kasvohoitoon jos haluat kokea Espoon kenties parhaimman, rentouttavimman ja pisimmän kasvohieronnan.

Lisäksi haluttaessa: Ampulli +12,-. Kasvo- ja decolletehieronta yksilöllisesti valitulla eteerisellä öljyllä +12,-.

 

Kasvojen hemmotteluhoito

€ 81,00

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kevyen höyrytyksen, kasvo- ja decolletehieronnan eteerisillä öljyillä, silmähauteet, naamion ja voiteen.

Suosittelen tätä kasvohoitoa iholle, jossa ei ole epäpuhtauksia. Hoito sopii myös rentoutusta hoidostaan toivovalle, sillä tämäkin hoito sisältää Minnanhoitolan kehutun erikoispitkän ja ihanan kasvohieronnan.

 

Kasvojen mikroneulaushoito automaattisella neulauskynällä

€ 121,00

Mikroneulauksen teho perustuu tuhansiin mikroskooppisen pieniin reikiin, joita neulaus saa aikaan ihon pintakerroksessa. Neulaus lisää ihon elinvoimaisuutta stimuloimalla luonnollisella tavalla sen kollageenituotantoa. Siloittaa juonteita ja ryppyjä. Käytän hoidossa Clinicaren mikroneulausseerumia ja erikoisnaamiota. Suosittelen ikääntymismuutosten hoitoon. Tämä on todellinen tehohoito!

 

Neulaton mesoterapiahoito Dual Injector -laitteella

€ 91,00

Tällä ylellisellä liftaushoidolla aikaansaadaan nuorekas, kiinteä, kaunis, terve iho. Hoito saa kasvosi hehkumaan! Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sillä voidaan hoitaa esimerkiksi: ikääntymisen merkkejä, kuten ihon veltostumista ja juonteita; pigmenttimuutoksia; suurentuneita ihohuokosia sekä aknea ja rasvaista ihoa. Hoidossa yhdistyvät radiofrekvenssi ja elektroporaatio.

Vaikka hoito elvyttää ihoa huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen, parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Suositus on kerran viikossa tai kahdessa, yhteensä 5-6 kertaa. Tarjous: 5 kerran sarjahoito hintaan 420€ eli tällöin kertahoidon hinnaksi tulee 84€.

 

Ihon hellävarainen kemiallinen kuorinta

€ 80,00

Hoidossa kevyesti hioen poistetaan hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa. Supistaa ihohuokosia, tasapainottaa talineritystä ja madaltaa juonteita. Parantaa ihon laatua, rakennetta ja sävyä. Hoidossa käytetään ruotsalaisen Cliniccare kosmetologisarjan glykolihappokuorintaa. Ihoa kirkastava todellinen tehohoito. Happokuorinta sopii jokaiselle ihotyypille.

 

Nuoren ihonpuhdistus

€ 71,00

Keskittyy syväpuhdistukseen (asiakkaan toiveen mukaan joko perinteisesti käsin tai ultraäänellä).

Suosittelen tätä hoitoa alle 20 vuotiaille. Hoidon pituus vaihtelee 35-45 minuuttiin.

 

Mikrohiontahoito

€ 81,00

Alipaineimun ja kuorivan kidejauheen yhdistelmä tehostaa ihon puhdistumista ja elvyttää mikroverenkiertoa. Sisältää: Mikrohionnan, naamion ja voiteen.

Todella tehokas kuorintahoito.

 

Mikrohionta aikuisen naisen kasvohoidon tai nuoren ihonpuhdistuksen lisänä.

€ 29,00

 

Peruskäsihoito

€ 61,00

Sisältää: Kynsien ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja halutessasi lakkauksen.

 

Jalkahoito

€ 71,00

Sisältää: Jalkakylvyn, jalkojen ihonhoidon, kynsien hoidon, hieronnan ja halutessasi lakkauksen.

Tämä jalkojen perushoito sopii ihan jokaiselle. Hoitoon sisältyy kovettumien poistaminen jalkaveitsellä ja raspilla. Jalkahoito on ennalta ehkäisevää terveydenhoitoa.

 

Hemmottelujalkahoito

€ 83,00

Sisältää: Jalkakylvyn, kuorinnan, kynsien hoidon, jalkanaamion, hieronnan ja halutessasi lakkauksen. Hoitoon ei sisälly kovettumien poistoa jalkaveitsellä. Se sopii siis jaloille, joissa ei ole erityisiä ongelmia.

Hyvin suosittu lahjakorttihoidoksi.

 

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

€ 38,00

Kulmien siistiminen sisältyy. Tämä toimenpide vain kasvohoidon, hemmotteluhoidon tai ihonpuhdistuksen yhteydessä.

 

Ripsien kestovärjäys

€ 28,00

Tämä toimenpide vain kasvohoidon, hemmotteluhoidon tai ihonpuhdistuksen yhteydessä.

 

Kulmien kestovärjäys

€ 28,00

Kulmien siistiminen sisältyy. Tämä toimenpide vain kasvohoidon, hemmotteluhoidon tai ihonpuhdistuksen yhteydessä.

 

Lämminkivihieronta

€ 89,00

Anna lämpöisten kivien helliä kehoasi ja tunnet upean kokonaisvaltaisen aistimuksen. Hieronnassa vuorottelevat lempeät kädet ja sileät, lämpimät kivet.

 

Yrttinyyttihieronta

€ 92,00

Lämpimällä öljyllä ja yrttinyyteillä tehtävä hieronta on rentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja verenkiertoa stimuloiva. Hoidossa vuorottelevat nyyttihieronta jä käsinhieronta. Hoidon jälkeen ihosi on sametin pehmeä.

 

Intialainen päänhieronta

€ 58,00

Rentouttava hartioiden ja pään hieronta vaikuttaa sekä fyysisellä, että mielen tasolla. Hoidetaan niitä alueita, joihin stressi ja jännitys kohdistuvat.

Hieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla puseron päältä, ilman hierontaöljyä. Hoidossa käsitellään yläselkä, olkavarret, hartiat, niska, pää ja hiukan kasvoja. Hieronta on kevyttä ja hyvin rentouttavaa. Sopii erityisen hyvin stressaantuneille ja ajatustyötä tekeville ihmisille.

 

Aromaterapiahieronta

€ 85,00

Koko kehon kevyt hierontahoito puhtaita eteerisiä öljyjä käyttäen. Hieronta on kevyttä ja hyvin rentouttavaa. Kasvien vaikuttavat eteeriset öljyt yhdistettynä nautinnolliseen hierontaan antavat upean rentoutumishetken sekä mielellesi, että kehollesi.

Aromaterapiahieronnan jälkeen olosi on kokonaisvaltaisesti hoidettu. Suosittelen hoitoa lahjakorttihoidoksi esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi.

 

Reiki-energiahoito

€ 58,00

Elämänenergian kanavointia hoidettavaan. Syvärentouttava hoito vahvistaa vastustuskykyä ja antaa elinvoimaa.

 

Sarjahoitona:

Intialainen päänhieronta, Aromaterapiahieronta ja Reiki-energiahoito suositellaan 5 kerran sarjahoitona. Näin menetellen 5. hoito veloituksetta eli maksat näin neljästä hoidosta.

 

Niska-hartiahieronta 30 min.

€ 48,00

Hoitoon sisältyy myös selän hieronta.

 

Selkä- ja niskahartiahieronta 45 min.

€ 58,00

Hieronta alkaa ristiselästä saakka.

 

Yläpuolihieronta 60 min.

€ 68,00

Hierontaan sisältyy myös käsivarsien hieronta.

 

Yksilöllisesti valituilla eteerisillä öljyillä

€ +14,00

 

Esteen sattuessa muistathan peruuttaa aikasi puhelimitse viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta veloitan varatun hoidon hinnan.

 

Yllä olevat hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.