Oletko kyllästynyt epäpuhtaaseen ja sameaan ihoon? Haaveiletko sametinpehmeästä, kirkkaasta ja puhtaasta ihosta? Minnanhoitola suosittelee avuksi ultraääni-ihonpuhdistusta, joka on paitsi hellävarainen, myös tehokas. Tässä on viisi syytä, miksi kannattaa mennä ultraääni-ihonpuhdistukseen.

1. Puhdistus jättää ihon pinnan sametinpehmeäksi
Mikäli ihosi tuntuu epätasaiselta ja haaveilet ihosta, joka on kuulas ja tasainen, on ultraääni-ihonpuhdistus suunnattu juuri sinulle. Ultraäänipuhdistus jättää ihonpinnan ihanaksi, sametinpehmeäksi.

2. Hellävarainen ja kivuton hoito
Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen ja kivuton menetelmä. Hoito ei satu, vaan saat samalla rentoutua hoidon aikana. Hoito ei myöskään ole iholle liian ronski, vaan ihanan hellävarainen. Hoito on mukava hoito, joka kuorii ja kirkastaa ihon väliaineena toimivan nesteen avulla. Iho ei punoita hoidon jälkeen, kuten mekaanisen ihonpuhdistuksen jälkeen, ainakin herkimmillä ihoilla saattaa tehdä.

Ultraääni-ihonpuhdistus on paitsi hellävarainen myös tehokas.

3. Tehokas ihonpuhdistusmenetelmä
Ultraääni-ihonpuhdistus on tehokas ja puhdistaa ihon syvältä. Ultraäänipuhdistus tehoaa parhaiten sarjahoitona esimerkiksi kerran viikossa tehtynä yhteensä 3-6 kertaa. Toki yksikin hoitokerta hyödyttää. Asiakas voi jatkossa valita, tehdäänkö syväpuhdistus perinteisesti käsin, vai ultraäänellä. Hinta on sama.

4. Eroon epäpuhtauksista, raikas ja puhdas iho
Hoito poistaa iholta kuolleet ihosolut, mustapäät ja poistaa myös talia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja todella raikkaalta. Ultraääni- ihonpuhdistus normaalille iholle noin 3 kuukauden välein pitää ihon puhtaana.

5. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta
Sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Erityisen hyvin se sopii iholle, jossa ihohuokoset ovat pienet ja mekaaninen ihonpuhdistus komedoraudalla on kivuliasta. Ihoon, jossa on paljon epäpuhtauksia, ultraäänipuhdistus kannattaa yhdistää kuitenkin mekaaniseen ihonpuhdistukseen.