Joulu on pian ovella ja ajatukset alkavat siirtyä jouluvalmisteluihin ja lahjojen hankintaan. Lahjakortti hoitoon on varmasti saajalleen mieleinen. Voit tilata lahjakortin puhelimitse tai sähköpostilla, niin lähetän sen postikuluitta kotiisi. Voit myös noutaa sen yhdessä sopimanamme ajankohtana. Lahjakortteja on mahdollista hankkia tietylle hoidolle, tai rahasummalle.

Turvallista asioida hoitolassani

Tänä vuonna lahjojen ostaminen voi aiheuttaa tavallista enemmän päänvaivaa kun ostoksille ei ehkä uskalla lähteä tavalliseen tapaan.

Hoitolassani voit kuitenkin asioida turvallisesti. Täällä ei ole väentungosta, ruuhkaa tai jonotusta, vaan puhdas ja turvallinen ympäristö sekä kiireetön tunnelma.

Olen aina huolehtinut puhtaudesta tarkkaan ja nyt desinfioin pinnat vielä entistä useammin. Hoitolassani on saatavana käsidesiä ja itse käytän maskia. Hoidosta riippuen myös Sinä voit käyttää maskia.

Ihania kosmetiikkapakkauksia

Olen myös hankkinut joulumyyntiin ihania kosmetiikkapakkauksia. Tarjolla on Denova Pro kosmetologisarjan päivävoide, yövoide ja seerumi lahjapakkauksia yhteishintaan 44€!

Ihanaa joulun odotusta ja tervetuloa ostoksille sekä hoitoihin!

PS! Palvelujeni kehittämistä varten ottaisin mielihyvin palautetta vastaan joko Googlen tai Facebookin kautta.