Perustin toiminimen SKY-kosmetologi Minna Nevala-Hannula heinäkuun lopulla vuonna 2001.

Valmistuin kosmetologiksi Lahdesta Etelä-Suomen kosmetologikoulusta vuonna 1988. Valmistumiseni jälkeen olin työssä silloisessa Yves Rocher kauneushoitolassa Lahdessa ja toimin myöhemmin myös kosmetologiyrittäjänä vuokrahoitolassa.

90-luvun alun talouslama kuritti yrittäjiä rajusti, ja hakeuduinkin terveydenhoito-oppilaitokseen opiskelemaan perushoitajaksi. Terveydenhoitoalalla vierähtikin koko 90-luvun loppupuoli ja 2000-luvun alku.

Muutettuani Espooseen ja avioiduttuani minua alkoi kovasti houkuttaa paluu kosmetologin ammattiin. Ensimmäiset 2 vuotta toiminkin kosmetologiyrittäjänä perushoitajan 3-vuorotyön rinnalla. Vapaa-aikaa ei kahden työn yhdistämisessä juurikaan ollut ja teinkin rohkean ratkaisun kesällä 2003 irtisanouduttuani perushoitajan virasta ja jättäytyessäni kokonaan yrittäjäksi.

Muutimme vuonna 2006 nykyiseen taloomme Espoon Kaupunginkallioon. Sain muutossa isomman ja kosmetologin vastaanotoksi suunnitellun työtilan.

Yrittäjyydessä parasta on ihanat asiakkaani, ja kiistaton etu on myöskin se, kun saan itse suunnitella työpäiväni kulun.