Mikroneulaushoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Eikö kuulostakin hienolta? Tiedätkö, miksi se on niin tehokas ja miten se tehdään?

Kenelle ja milloin mikroneulaushoitoa suositellaan?
Mikroneulaushoitoa suositellaan erityisesti ikääntyneelle iholle ja valon vanhentamalle iholle sekä pigmenttihäiriöiden vaalentamiseksi ja arpien hoitoon.

Kenelle mikroneulaus ei sovellu?
Hoitomuoto ei sovellu ihosairauksista, sydämen toimintahäiriöistä, verenvuototaudista tai bakteeri-tai sieniperäisistä infektioista kärsiville.

Mikroneulaushoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.

Mikroneulaus on erittäin tehokas – mutta miksi?
Mikroneulauksessa iho läpäistään ohuilla neuloilla, jolloin neulauslaitteen aikaansaamien pienien kanavien läpi kosmetiikan vaikuttavat tehoaineet imeytyvät tehokkaasti, jopa 1000 kertaa paremmin. Jos ohuet neulat ulottuvat tarpeeksi syvälle, ihoon aiheutuu hallittu trauma. Jokainen pieni reikä käynnistää reaktion, joka vapauttaa ihoon kasvutekijöitä ja kiihdyttää kollageenin ja elastiinin muodostumista. Mikroneulausta kutsutaan myös kollageenin muodostusterapiaksi. Mikroneulaushoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.
     Kumotaan vielä yleiset väärät luulot mikroneulauksesta. Mikroneulauksessa ihoon ei siis injektoida mitään, esimerkiksi botoxin kaltaisia täyteaineita, vaan vaikutusmekanismi on ihon oman kollageenituotannon stimuloiminen.
     Mikroneulaus ei ole rentoutushoito, sillä läpäistessään ihon neulat aiheuttavat jonkin verran kipua. Jos asiakkaan kipukynnys on alhainen, käytössäni on lievästi puuduttava voide. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa, turvota tai näyttää auringossa palaneelta. Nämä ovat merkkejä siitä, että neulat ovat läpäisseet ihon kunnolla. Hoitopäivänä ei suositella kuumaa suihkua, saunaa tai muuta runsasta hikoilua. Reiät umpeutuvat 15-45 minuutissa. Viimeistään seuraavana päivänä ihon pitäisi tuntua normaalilta ja näyttää raikkaalta ja napakalta.

Kuinka teemme mikroneulauksen hoitolassamme – ja mitä se sitten maksaa?
Neulaus Minnanhoitolassa tehdään automaattisella Micro Injector Lithium-mikroneulauskynällä, joka edustaa alan uusinta teknologiaa. Automaattineulauslaitteen hyödyt verrattuna manuaalisiin neulaustelarulliin ovat neulaus kohtisuoraan ja neulojen syvyyden säätömahdollisuus eri paksuisten ihoalueiden, kuten silmänympärysihon ja ylähuulen välillä. Micro Injector Lithiumin 12 neulainen hoitopää tekee jopa 2604 reikää sekunnissa. Hoitoon kuuluvat pintapuhdistus, kuorinta, neulauksen yhteydessä imeytettävä steriili, kosteuttava ampulli sekä rauhoittava steriili naamio. Hoidon hinta on 115€.
     Mikroneulausta suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona. Neulaus tehdään silloin noin kuukauden välein. Tämän jälkeen neulauksesta voidaan pitää 6-12 kuukauden mittainen tauko, jonka aikana tulosta ylläpidetään muutamalla neulauskerralla.

Miksi mikroneulaus on tehokkaampi kauneushoitolassa?
Kuluttajille myytävien neulaustelarullien neulojen pituus on 0,1-0,3 milliä. Kosmetologit käyttävät hoitoloissa tyypillisesti 0,5-2 millin mittaisia neuloja. Esimerkiksi pinnallisia, hienoja juonteita neulataan noin 0,5-1 millin mittaisilla neuloilla. Hoitovaikutus syntyy kudoksen uusiutumisesta ja paksuuntumisesta johtuvasta ihon rakenteen parantumisesta.