Karboksiterapia on hoito, jonka aikana hiilidioksidia (CO2) ohjataan ihoon hoitogeelin ja erikoisnaamion avulla käsin painellen. Karboksiterapia on kliinisesti todistettu tehokkaaksi menetelmäksi ihon nuorentamisessa. Hiilidioksidi on kaasu, joka vapautuu kehostamme hengitysprosessin aikana luonnollisesti, eikä se sellaisenaan voi aiheuttaa kasvoilla allergisia tai muita ei-toivottuja reaktioita.

Yksinkertaistettuna karboksiterapialla stimuloidaan ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Hoidon aikana ihon Ph happamoituu hetkellisesti hiilidioksidin vaikutuksesta. Happi kiinnittyy kudokseen hoidettavalla alueella ja stimuloi kasvutekijöitä. Mikroverenkieto tehostuu, lymfanesteen kierto paranee ja iho alkaa uusiutua. Uusia ihosoluja alkaa muodostua, kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho silottuu.

Mitä muutoksia ikääntyvässä ihossa tapahtuu?

Ikääntyessä hapen määrä verisuonissa vähenee ja ihosolujen uusiutumiskyky huononee ja hidastuu. Iho menettää näin kimmoisuuttaan ja joustavuuttaan.

Ihon happipitoisuus laskee kun keho käyttää happea ensisijaisesti eri elinten toimintaan ja ihoon vasta sitten. Kun iho ei saa happea riittävästi sen toiminta häiriintyy ja iho alkaa vanheta.

Mihin karboksiterapiahoidosta on apua?

Karboksiterapialla pystytään vähentämään juonteiden syvyyttä ihossa, häivyttämään aknearpia, poistamaan silmänympärysihon tummuutta sekä tasoittamaan epidermiksen pintaryppyjä.

Hoito myös kirkastaa, tasoittaa, puhdistaa ja vaalentaa ihoa. Sekä kiihdyttää kuona-aineiden poistumista.

Kenelle karboksiterapia sopii?

Hoitomuoto sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkina vuodenaikoina.

Kenelle karboksiterapiaa ei suositella?

Raskausaikana, epileptikoille, korkeaa verenpainetta sairastaville, esteenä hoidolle on myöskin tulehdus tai paikallinen infektio. Sekä luonnollisesti akuutissa vaiheessa oleva syöpä.

Millainen itse karboksiterapiahoito sitten on?

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus emulsiolla, kuorinta, sen jälkeen CO2 geeliä levitetään siveltimellä kasvoille tasainen kerros ja päälle painellaan erikoisnaamio. Naamion päältä painellaan kevyesti käsin ja tämä saattaa tuntua asiakkaasta ikäänkuin kuplivalta.

Naamiota pidetään kasvoilla 20 minuuttia ja tämän jälkeen kasvot pyyhitään kasvovedellä ja iholle levitetään esteettisiin hoitoihin tarkoitettu kosteusvoide, jossa aurinkosuojakerroin on 50. Jo 5 minuutin kuluttua hoidon päättymisestä iholle levitetty hiilidioksidi korvautuu kokonaan hapella.

Voit palata heti hoidon jälkeen normaaliin päivärytmiin, eikä palautumisaikaa tarvita.

Kuinka usein karboksiterapiahoitoa suositellaan?

Yksikin hoitokerta piristää, mutta tehokkain tulos saadaan aikaan sarjahoidolla 4-6 kerta 7-14 päivän välein. Jokainen hoitokerta lisää edellisen hoidon vaikutusta.

Karboksiterapiahoidon normaalihinta on Minnanhoitolassa 76€.

Nyt tutustumistarjouksena hintaan 68€. Tarjoushinta on voimassa 22.4.2022 asti.

Varaa oma hoitoaikasi nyt heti!