Hemmottele itseäsi kevään ja pian alkavan kesän kunniaksi virkistävällä kasvohoidolla. Nyt on oikea hetki varata aika kasvohoitoon - kirkasta ihoasi ja herätä se uuteen eloon!

Kasvohoito auttaa poistamaan talven jäljiltä ihon kuivuutta ja väsymystä, antaen ihollesi kauniin ja hehkuvan ulkonäön. Rentouttava ja puhdistava aikuisen naisen kasvohoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, pitkän hieronnan ja naamion. Hoidon hinta on 91€

Entä miltä jalkasi näyttävät talven jäljiltä? Kevät ja alkukesä ovat jalkahoitojen sesonkiaikaa. Jalkahoidon jälkeen jalkojesi iho on pehmeä ja askel kevyt! Perusjalkahoidon hinta on 71€

Alkukesä on myös monien juhlien aikaa. Lahjakortti kosmetologille on toivottu hemmottelulahja. Kaikki hoitolani palvelut ovat ostettavissa lahjakortiksi. Hyvä idea on myös rahamääräinen lahjakortti, jolloin lahjakortin saaja voi itse päättää mihin hoitoon sen haluaa käyttää.

Lahjakortti on saatavana ennakkomaksulla suoraan sähköpostiisi. Maksutapoina käyvät maksaminen tililleni tai MobilePay-maksu.

Tervetuloa kaunistautumaan!