Hoidata ihosi kosmetologilla ennen juhlia. Kauniin meikin pohja on aina hoidettu iho. Varsinkin kuorinta ja hieronta saavat kasvosi hehkumaan ennen tärkeää juhlaa. Kuorinta poistaa kuivan ja hilseilevän pintasolukon. Hieronta saa veren kiertämään, ihon hehkumaan, ilmeen ja olon rentoutumaan juhliin valmistautuessa.

Kuorinta ja hierontapainotteinen Minnanhoitolan kasvojen hemmotteluhoito 75€ sopii jokaiselle. Suosittelen kasvojen hemmotteluhoitoa muutamaa päivää ennen juhlaa. Hoitoa voidaan tehostaa myös imeyttämällä kosteuttava hoitoampulli ultraäänilaitteella.

Suosittelen!

1. Klassinen smokey eyes silmämeikki. Utuinen ja pehmeä smokey eyes- meikki sopii hyvin erityisesti juhlameikiksi. Harmaan ja mustan luomivärin sävyinen meikki sopii erityisesti aikuiselle naiselle, jonka silmäluomet ovat jo hiukan laskeutuneet. Smokey eyes silmämeikki vaatii onnistuakseen hiukan harjoittelua ja aikaa.

2. Punatut huulet ovat klassiset ja ikinaiselliset. Varsinkin silmämeikin ollessa neutraali kannattaa satsata punaisiin huuliin. Punahuulet huomataan aina!

3. Kimallus ja glitter. Helppo tapa saada kimallusta pikkujouluihin on glitter-kynsilakka. Kimallus tuo näyttävyyttä tyyliin myös asusteissa.

4. Kampaus kruunaa juhlan. Kannattaa hyödyntää omaa kampaajaa pikkujouluihin laittautuessa. Kampaajalla on taito tehdä koko illan kestävä ja näyttävä kampaus.